INGREDIËNTEN (6pers)
- vel kant-en-klaar bladerdeeg
- 3el pindakaas
- 3el chocopasta
- 1 biologisch ei om te bestrijken
- snuf bloem voor werkblad
BEREIDINGSWIJZE:
- verwarm oven op 180gr hete lucht
- bestuif werkblad met bloem
- leg bladerdeeg erop open
- smeer pindakaas en chocopasta gelijkmatig over deeg
- rol bladerdeeg op tot een worst
- snij deze in de lengte door
- leg 2 halve rollen naast elkaar met snijkant naar boven
- draai ieder stuk op tot een draaistengel, leg in de vorm van een hartje en knijp uiteindes aan elkaar
- klop eitje los en bestrijk er bovenkant mee
- bak in +-30min goudbruin
Pindakaas en chocopasta draaistengels
Pindakaas en chocopasta zijn twee smaken die bij elkaar horen als de zon en de maan. En wat is er nou beter dan ze te combineren in een heerlijke snack? Deze draaistengels met pindakaas en chocopasta zijn zowel zoet als hartig. Perfect om te delen met vrienden en familie.
Het maken van deze draaistengels is eenvoudig en snel. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig, waaronder kant-en-klaar bladerdeeg, pindakaas, chocopasta en een ei. Het enige wat je hoeft te doen is de pindakaas en chocopasta gelijkmatig over het bladerdeeg te verdelen, het op te rollen tot een worst, en vervolgens te snijden en te draaien in hartvormige stengels.
Perfect voor een feestje, als tussendoortje of als dessert. Ze zijn zowel warm als koud lekker én zijn een geweldige traktatie voor kinderen. Probeer dit recept eens uit en laat ons weten wat je van deze draaistengels vindt!