Over koken met pam

CHEF AT HOME. That’s me.

Van jongs af aan voelde ik me al thuis in de keuken. Niks zo leuk als een glimlach op het gezicht van familie of vrienden toveren na het eten van een eigen creatie. Als self-taught chef heb ik mezelf alles geleerd wat ik weet over koken en op 23 maart 2020 besloot ik mijn passie voor koken te delen met de wereld door mijn eigen Instagram-account, genaamd Koken met Pam, te starten.

Met veel enthousiasme begon ik mijn eigen recepten en kooktips te delen. Tot verbazing groeide mijn account al snel uit tot een populaire community van foodies en culinaire liefhebbers. 

Op 1 oktober 2022 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn bijberoep te maken. Ik heb altijd al geweten dat werken met eten mijn ding was en nu kan ik dit nog meer tot uiting laten komen door mensen te laten genieten van mijn culinaire creaties.

Ben jij ook iemand die altijd al gevoel heeft gehad voor koken en op zoek is naar inspiratie of nieuwe recepten? Volg dan zeker mijn Instagram-account Koken met Pam. Ik kan niet wachten om jou te inspireren!

“Mijn grootste doel: mijn liefde voor lekker tafelen delen met jullie!”

Let’s talk food

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Koken Met Pam

Mededeling Takeaway

Gesloten voor afhaal op 7-8 mei op 20-21 mei