Private Dining

private dining

Organiseer je binnenkort een gezellig etentje met vrienden of familie bij jou thuis maar zie je op tegen al het werk? Zoek niet verder! Ik bied de oplossing die jij zoekt. Graag help ik je bij het organiseren van een perfect diner.

Met mijn hulp hoef jij je geen zorgen te maken over de voorbereidingen. Ik stel een menu samen op basis van jouw wensen en zorg voor alle inkopen. Op de dag van het diner kom ik bij jou thuis om het eten te bereiden, zodat jij rustig mee aan tafel kunt genieten met je gasten. Bovendien laat ik jouw keuken netjes en opgeruimd achter, zodat je naderhand niet met de afwas zit.

Klinkt dit als de ideale oplossing voor jouw volgende etentje? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Offerte Private Dining

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

private dining

hi there! I’m pam.

Koken Met Pam

Van jongs af was ik al in de keuken thuis terug te vinden. Niks zo leuk als een glimlach op het gezicht van familie of vrienden toveren na het eten van een eigen creatie. Ik ben een self-taught chef en op 23 maart 2020 startte ik op Instagram mijn account Koken met Pam . Vele dinertjes en recepten later voelde ik al snel dat werken met eten helemaal mijn ding is. Intussen ben ik sinds 1 oktober 2022 van start gegaan als chef in bijberoep. Mijn grootste doel: mijn liefde voor lekker tafelen delen met jullie! 

Koken Met Pam

Mededeling Takeaway

Gesloten voor afhaal op 7-8 mei op 20-21 mei