Geitenkaas Borrelhapje

Stel je eens voor: een perfecte avond met je favoriete mensen om je heen, heerlijke wijn in je glas en een tafel vol met de meest smaakvolle borrelhapjes, waaronder een verrukkelijk geitenkaas hapje. Dit hapje is een ware smaaksensatie die je niet wilt missen. Blijf lezen en ontdek hoe je dit onweerstaanbare gerecht zelf kunt maken!

Ingrediënten voor 1 bordje (4p):

  • 150gr zachte, smeerbare geitenkaas
  • handje pecannoten
  • handje cranberries
  • 2el rabarbercompote
  • klein takje verse rozemarijn
  • olijfolie
  • snuf peper & zout

 

Bereidingswijze:

  1. neem een leuk bordje en smeer geitenkaas uit
  2. schep rabarbercompote erop en verdeel ook
  3. hak pecannoten en cranberries grof -> strooi erover
  4. hak rozemarijnblaadjes zeer fijn en verdeel
  5. werk af met snuf peper, zout en scheutje olijfolie
  6. heerlijk om te dippen met stokjes, stokbrood of geroosterd oud brood

Deel dit recept:

Facebook
Twitter
Pinterest

Goesting in meer?

Koken Met Pam

Mededeling Takeaway

Gesloten voor afhaal op 7-8 mei op 20-21 mei